Italijani uporedili Zvezdu se "skromnim timom Serije B"

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u četvrtak Milanu (21h), a italijanska javnost potcenjuje srpskog šampiona.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2021.

09:58

Italijani uporedili Zvezdu se
Foto: StarSport

Uprkos tome što je Zvezda odolela Milanu u prvom meču u Beogradu (2:2), Italijani ne vide crveno-bele kao tim od koga bi "rosoneri" trebalo da strepe.

Štaviše, u najavi utakmice italijanski mediji ističu da je Milan razočarao remijem na "Rajku Mitiću" jer je igrao, citiramo, sa "ekipom koja je trenutno jednak skromnom timu iz naše Serije B".

Međutim, Italijani ističu da je Milan u krizi rezultata, jer je pored 2:2 sa Zvezdom doživeo i dva uzastopna poraza u Seriji A.

Kao jedino rešenje za izlaz iz te krize vide povratak Zlatana Ibrahimovića na teren, iako se očekuje da on i u revanšu bude rezerva protiv Zvezde.

Ibrahimović je svojom energijom, karakterom i temperamentom doveo Milan do borbe za titulu u Kalču, bukvalno je sam "rušio" Inter i Napoli, a onda se povredio.

Strelac 16 golova na 19 utakmica ove sezone nije dao gol tri nedelje, a nedavni derbi sa Interom je pokazao da je još daleko od forme neophodne za vrhunski fudbal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: