Radonjić: Solidan meč, znam kroz šta smo prošli u poslednjih 20 dana

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije imao šta da zameri svojim igračima posle poraza od Žalgirisa.

Izvor: SS

Utorak, 23.02.2021.

22:20

Radonjić: Solidan meč, znam kroz šta smo prošli u poslednjih 20 dana
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Crveno-beli su u zaostaloj utakmici 24. kola Evrolige poraženi u Kaunasu rezultatom 75:62, uprkos 13 poena razlike koliko su imali u jednom momentu u prvom poluvremenu.

U poslednjoj deonici su postigli samo četiri poena i nisu mogli da ispariraju litvanskom timu.

"Čestitke Žalgirisu na pobedu. I okolnostima kakve imamo, bez toliko igrača, ne samo danas već u poslednjih 20 dana, mogu da kažem da smo odigrali veoma solidno utakmicu, sa dobrim stvarima, ali i greškama. Na kraju, naša odbrana u drugom poluvremenu nije bila dovoljno dobra da odigramo tesnu utakmicu i imamo šansu za pobedu. Nemam mnogo toga da kažem igračima, zato što znam kroz šta smo prošli u poslednjih 20 dana. Bili smo bez mnogo igrača i nadam se da će se neki od njih vratiti treningu kroz nekoliko dana", rekao je Radonjić posle utakmice.

Trener Žalgirisa Martin Šiler mogao je da bude mnogo zadovoljniji ishodom.

"Čestitke mom timu na odbrani u drugom poluvremenu. Zvezda je dala četiri poena u poslednjoj deonici. To je bilo jako dobro. Igrali smo taktički jako dobro. Zvezda je ostala bez goriva. Treba reći da su imali mnogo problema. Volden je bio ovde, ali nije igrao. Tako da sav respekt prema Zvezdi. Borili su se hrabro", rekao je Šiler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: