Šćepanović: Ostala je gorčina

Bivši trener Partizana Vlado Šćepanović govorio je o periodu provedenom na klupi crno-belih.

Izvor: MT

Utorak, 23.02.2021.

09:00

Šćepanović: Ostala je gorčina
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

On je prošlog leta preuzeo mesto šefa struke od Andree Trinkijerija, ali je posle lošeg starta sezone smenjen.

Kaže da je ponosan na činjenicu da je bio trener Partizana, ali da je ostao "gorak ukus".

"Malo je ostavilo sve to gorak ukus...Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao", rekao je Šćepanović za "Vijesti" i dodao:

"Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog, posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se šta se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom."

Šćepanović je pre Partizana bio trener i u Budućnosti.

"Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi", istakao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: