Bjelica: Morao sam da radim još više

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je utakmicu sezone u noći između četvrtka i petka u porazu Sakramenta od Majamia rezultatom 118:110.

Izvor: SS

Petak, 19.02.2021.

09:27

Bjelica: Morao sam da radim još više
Foto: Profimedia

"Profesor Beli" je upisao 25 poena uz osam skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Time je konačno zablistao, posle dosta mečeva u kojima je dobijao priliku na "kašičicu" ili uopšte nije igrao, i nije imao poenterski učinak.

"Radio sam naporno, to je ono što bi svi radili kada su van rotacije i ne igraju uopšte ili vrlo malo. Bilo je potrebno da uložim više rada na treninzima i to se isplatilo", rekao je Bjelica posle meča.

Na parketu je proveo 35 minuta i imao je šut iz igre 11/21.

"Uvek govorimo o tome kako je biti profesionalac i jedna od stvari koje profesionalci moraju jeste da uvek budu spremni. Čak i tokom zagrevanja i istezanja dok nije igrao, on je uvek bio tamo, spreman", rekao je o Bjelici njegov saigrač Dieron Foks.

Bjelica je nedavno bio povezivan sa trejdom, i to upravo u redove Hita protiv kojih je odigrao utakmicu sezone.

Njegov ugovor ističe na kraju tekuće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: