Nejmar u očaju: Stalno plačem, ne znam koliko još mogu da izdržim!

Brazilski superstar Nejmar doživeo je novu povredu zbog koje će propustiti narednih mesec dana i neće igrati u važnom dvomeču Lige šampiona protiv Barselone.

Izvor: SS

Četvrtak, 11.02.2021.

18:45

Nejmar u očaju: Stalno plačem, ne znam koliko još mogu da izdržim!
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

As Pari Sen Žermena je u Kup utakmici protiv Kaena u sredu doživeo povredu aduktora i procene su da ga neće biti do sredine marta.

Sve su češće njegove povrede, a interesantno, propustio je dve osmine finala prethodnih godina protiv Mančester junajteda i Real Madrida i "sveci" su u oba slučaja ispadali iz Lige šampiona.

Posle saznanja da mora na novu pauzu, Nejmar se oglasio na Instagramu i preneo očaj u kom se nalazi.

"Tuga je velika, bol je neizmerna i stalno plačem. Još jednom ću morati da prekinem da radim ono što najviše volim, a to je da igram fudbal. Ponekad mislim da je problem moj stil igre jer driblam i stalno dobijam batine. Ne znam jesam li problem ja ili ono što radim na terenu. To je tužno. Pretužno mi je kad slušam igrače, trenere, komentatore kako viču: 'treba ga udarati', 'pada, stalno pada', 'samo plače', 'on je razmaženi klinac'… Iskreno, razočaran sam i tužan i bojim se da ne znam koliko dugo mogu da izdržim. Samo želim da budem srećan igrajući fudbal, samo to", napisao je Nejmar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: