"Njena pravila sa Ninom": Marina Maljković VIDEO

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković gostovala je kod Nine Kolundžije u prvoj epizodi podkasta "Njena pravila sa Ninom".

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2021.

20:00

Default images

Prva Ninina gošća je sinonim ženskog sporta u Srbiji i osoba koja u tome vodi borbu sa vetrenjačama - selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković.

Sa novinarkom Ninom Kolundžijom razgovarala je o svojoj borbi da žene u sportu dobiju pažnju i prostor koji svojim uspesima zavređuju, očekivanjima na dva velika takmičenja u 2021, Institutu za ženski sport...

"Nas život u sportu uči da moramo da se adaptiramo na sve. To je jedna stavka koju te sport nauči koju možda obični ljudi nemaju izraženu. Teško jeste, nama su Olimpijske igre kao najvažnije takmičenje odložene za godinu dana, ali snalazimo se", kaže Maljkovićeva na početku razgovora.

Ovaj podkast posvećen je ženama u sportu i ženskom sportu, nepravedno zapostavljenom u medijskom i javnom prostoru.

Moći ćete da ga pratite svakog drugog ponedeljka od 20 časova na portalu B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: