Radnički bolji od Ukrajinaca

Fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su prvu pobedu na pripremama u turskom Beleku, pošto su pobedili ukrajinski Ingulec sa 2:1.

Izvor: B92, Beta

Subota, 23.01.2021.

18:34

Radnički bolji od Ukrajinaca
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Strelci za Radnički bili su Nenad Gavrić u prvom i Petar Ristić u drugom poluvremenu.

Trener Radničkog Vladimir Gaćinović, koji se ovaj put odlučio za mali broj izmena, bio je zadovoljan viđenim.

"Bila je ovo zanimljiva utakmica dve agresivne ekipe. U prvih dvadestak minuta se ništa spektakularno nije dešavalo, pošto su oba tima imala veliki respekt prema rivalu. Tek od 25. minuta, kada smo promenili način odbrane i kada smo izašli visoko u presing, postali smo puno opasniji po njihov gol. Mislim da smo danas ostavili dobar utisak, pre svega trkački", rekao je Gaćinović, prenosi klub.

On je naveo i da njegov tim u nekim segmentima igre može još dosta da napreduje.

"Pod broj jedan mislim na realizaciju. Sve u svemu, ovo je dobra pobeda za nas i drago mi je što je ona došla nakon dva poraza ovde u Turskoj", rekao je Gaćinović.

"Treba reći da smo mi na te dve prve utakmice eksperimentisali sa sastavom i gledali da damo šansu svim igračima. Sada smo se oslonili na iskusnije fudbalere i uspeli da ostvarimo trijumf koji svakako ima svoju vrednost, jer se Ingulec takmiči u veoma jakoj ukrajinskoj ligi", dodao je on.

Tim sa Čaira će do kraja boravka u Turskoj odigrati još dva meča.

Rival Radničkom će 26. januara biti ruski drugoligaš Akron iz Toljatija, a 28. januara poljski drugoligaš LKC iz Lodja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: