Natho: Trebalo bi da se uvede VAR u Srbiji VIDEO

Bibars Natho je u najnovijoj epizodi na Partizanovoj televiziji "5 pitanja – 5 odgovora" dao zanimljiva zapažanja.

Izvor: SS

Petak, 22.01.2021.

12:40

Natho: Trebalo bi da se uvede VAR u Srbiji VIDEO
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Odgovarajući na pitanja sa društvenih mreža najinteresantnije je bilo vezano za uvođenje VAR sistema u fudbalu.

Izraelac je apsolutni pobornik video analize i ne krije da bi voleo da od sledeće sezone ona bude prisutna i na srpskim terenima.

"Mislim da bi bilo dobro da se postavi VAR. Pomoglo bi sudijama. Trebalo bi da ga koriste", kratko i jasno je poručio Natho.

Ranije je izjavljivao da bi voleo da završi karijeru u Partizanu, a i dalje stoji pri tom stavu.

"Rekao sam da, ako se budem dobro osećao u klubu i ako budu zadovoljni tako, ne vidim razlog da ne ostanem. U ovom trenutku je tako. Srećan sam ovde, a i klub je zadovoljan sa mnom. Može se desiti, zaista. Ako budem uživao, moguće je". Aleksandar Stanojević je ostavio veliki utisak na Izraelca.

"Veoma je dobar trener, traži mnogo od igrača i jako se trenira i radi. Mnogo novih igrača smo naučili. Na početku nismo imali mnogo vremena, bila je i reprezentativna pauza. Sada imamo dovoljno vremena da igramo zajedno i da možemo da budemo samo bolji nego što smo izgledali ranije".

Da li je razmišljao o odlasku iz Partizana kada je i Savo Milošević otišao sa klupe?

"Savo me je doveo u Partizan i imali smo jako dobro razlike. Kada je otišao, bio sam sa reprezentacijom i nisam razmišljao o tome. Kada sam se vratio, sreo sam novog trenera, ukazao mi je respekt i rekao mi šta očekuje od mene i da želi da ovako nastavim. Nije bilo lako za mene, jer sam imao dobar odnos sa Savom, sviđa mi se kao trener. Ali to je fudbal, nekada se treneri menjaju", rekao je Natho i istakao da ima još minimum dve ili tri godine fudbala na vrhunskom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: