Oglasio se saveznik: Nole ne dobija dovoljno pohvala za sve što čini

Vasek Pospišil, jedan od osnivača PTPA, oglasio se povodom sve češćih medijskih napada na najboljeg igrača sveta, Novaka Đokovića.

Izvor: Z.K.

Sreda, 20.01.2021.

16:30

Oglasio se saveznik: Nole ne dobija dovoljno pohvala za sve što čini
Foto: EPA-EFE VASSIL DONEV

Kanađanin je, kao i mnogi drugi, trenutno u karantinu u Melburnu, gde će igrati na prvom grend slemu sezone od 8. do 21. februara.

Ipak, smatra da poslednji napadi na osmostrukog šampiona Australijan opena nisu i redu i da Đoković ne dobija dovoljno priznanja za sve što čini.

"Novak ne dobija dovoljno pohvala za svoju otvorenost i darežljivost. Ja to vidim i imao sam prilike da iskusim sve to iz prve ruke na regularnoj bazi. Lepo sećanje za ova dva klinca", poručio je Vasek aludirajući na dečake koji su igrali tenis pred Novakovim hotelom, dok je on sve to gledao.

Novak Đoković je već peti dan u karantinu u Adelajdu.

Pokušaće ove godine da u Melburn parku doće do devetog pehara na Australijen openu i 18. Grend slema u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: