Irving: Samo mi je trebala pauza VIDEO

Kajri Irving priključio se saigračima u Bruklin Netsima u utorak, nakon što je propustio sedam utakmica.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

09:50

Irving: Samo mi je trebala pauza VIDEO
Foto: Profimedia

Prvih pet je bio van tima, a druge dve dok se nisu ispunili uslovi za njegov povratak.

Irving se obratio medijima prvi put otkako je "nestao", a sa glavom nasloljenom na ruke nije objasnio razloge svog odsustva, istakavši da se dešavalo dosta porodičnih i ličnih stvari.

"Želim da se izvinim navijačima. Moja posvećenost je uvek bila da donesem nešto posebno Bruklinu. Ne samo titulu. Jedinstvo, jednakost, veće stvari od same igre. Trebalo je prilično vremena i dug put dok se nisam vratio kući. Zbog toga sam zahvalan svakog dana. Vratio sam se, srećan sam što sam ovde. Dobili smo sjajne delove i idemo dalje. Ostaviću da moja igra i dela pričaju za sebe kao što sam i planirao. Samo mi je bila potrebna pauza", rekao je Irving.

NBA liga je kaznila Irvinga sa 50.000 dolara zbog kršenja zdravstvenih i bezbednosnih protokola jer je viđen na video snimku na društvenim mrežama sa porodične žurke bez maske.

Pročitajte još Kajri Irving je Čovek

Irving je ostao i bez skoro 900.0000 dolara od svoje plate (33,5 miliona $) jer su dve propuštene utakmice bile tokom obaveznog karantina.

"Imao sam sjajnu podršku tima. To je sve što sam mogao da tražim. Da podrže ne samo mene nego i moju porodicu. Vezan sam za zavičaj, pa je malo drugačije sa porodicom i ličnim stvarima. Na meni je da to rešim kao čovek. Preuzimam punu odgovornost za svoja dela, pričao sam sa svakim saigračem pojedinačno i idemo dalje", dodao je Irving.

Netsi su u međuvremenu napravili "blokbaster" trejd i doveli Džejmsa Hardena, sa kojim su dobili obe utakmice na kojima je nastupio.

"Vrlo je uzbudljivo što možeš da igraš sa sjajnim igračima koji su dugo u ligi. Kroz uspone i padove, vrhove i doline. Džejms nam odgovara zbog iskustva. Njegov dolazak će biti sjajan za našu svlačionicu", zaključio je Irving.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: