"Kako da se vratim u Zvezdu kada nisam ni dobio ponudu?"

Duško Tošić i Crvena zvezda već mesecima pregovara oko povratka iskusnog defanzivca na "Marakanu".

Izvor: MS

Sreda, 20.01.2021.

08:42

Foto: Starsport

Tošić, koji je nedavno proslavio 36. rođendan, je slobodan na tržištu od odlaska iz Kine i postoji šansa da drugi put obuče dres Zvezde, ali...

Iako postoji obostrana želja, Tošić nije potpisao za Zvezdu iz samo jednog razloga – crveno-beli su u ovom trenutku popunjeni da poziciji štopera.

"Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo", priznao je Tošić za "Sportski žurnal".

Razlog je taj što Zvezda čeka izlazni transfer za Miloša Degeneka jer postoji interesovanje iz Kine.

"Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio", objasnio je srpski štoper.

Ostaje pitanje da li će se uopšte i dogoditi odlazak jednog od najpouzdanijih igrača prvaka Srbije, a i koliko je Tošić spreman da čeka

"Posle razgovora sa Terzićem i Mrkelom odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske. Nije bitno koji su klubovi, ali nisu to ni velike tajne za medije", aludirao je Tošić na svoj bivši klub Bešiktaš i Karagumruk.

Tošić je igrao za Zvezdu od 2010. do 2012. godine, uz šestomečeni period u Betisu, a onda je rehabilitovao karijeru i izgradio se u Turskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: