Jokić govorio o "zaslugama" Gobera za poraz Denvera

Nikola Jokić govorio je o razlozima poraza Denver Nagetsa od Jute Džez (109:105).

Izvor: MT

Ponedeljak, 18.01.2021.

13:00

Jokić govorio o
Foto: Profimedia

Srpski centar je meč završio sa 35 poena, 14 skokova i devet asistencija.

"Oni su pogađali, mi nismo. Oni su dobro šutirali, ubacili 15 trojki, generalno su imali visoke procente... Odbrana nam je bila dobra u nekoliko navrata u drugoj četvrtini. Prvi kvartal nije bio dobar, dopustili smo mnogo ofanzivnih skokova. Imali smo više od 25 šuteva ka košu, ali smo slabo pogađali. Naravno, oni su dobro igrali, bili bolji. Imali smo mnogo šansi", rekao je Jokić.

Kako komentariše promašaje?

"Rudi (Gober) ima velike zasluge za to, ali ponekad, mislim, jednostavno nismo fokusirani ili ne znam...Takvo je veče. Promašivali smo dosta", rekao je on i dodao:

"Liga je izjednačena, teško je imati velike nizove pobeda zato što uvek možeš da imaš loše veče ili šta god. Kada igramo protiv Jute uvek je interesantno, uvek su utakmice žestoke. U mojoj prvog godini smo ih pobedili svaki put, u drugoj i trećoj smo izgubili svaku."

Pročitajte još Jokić i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver

O duelu sa Rudijem Goberom.

"Ne igram protiv njega. Ne igram protiv ikoga kao individue. On je stvarno dobar igrač, on je ol-star igrač. On utiče na igru, naročito je u odbrani prisutan", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: