Jokić i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Jute Džez rezultatom 109:105 u noći između nedelje i ponedeljka.

Izvor: SN

Ponedeljak, 18.01.2021.

08:00

Jokić i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver
AP Photo/David Zalubowski

Još jedno sjajno veče Nikole Jokića i još jedan poraz njegovih Denver Nagetsa.

Sada je bolja od njih bila Juta sa 109:105 i to je bila peta uzastopna pobeda popularnih "Džezera".

NBA na TV B92
Subota, 23. januar
23.00 Juta – Golden Stejt

Nikola Jokić je odigrao 40 minuta i meč završio sa 35 poena, 14 skokova i 9 asistencija, dok je raspoložen za igru bio još samo Džamal Marej koji je postigao 30 poena, uz 5 skokova i 4 asistencije.

Niti jedan drugi igrač Denver Nagetsa nije imao dvocifreni učinak.

Pročitajte još Jokić je moćan, ali nije svemoćan
Što se tiče Jute, oni u poslednje vreme igraju fantastično, kao što je rečeno ovo im je peta uzastopna pobeda, a u Koloradu se istakao Džordan Klarkson sa 23 poena.

Donovan Mičel je ubacio 18, uz 3 skoka i 7 asistencija, dok je Bojan Bogdanović postigao 17. Francuski centar Rudi Gober ubacio je 15 uz 13 skokova, a Majkl Konli je postigao 14 poena i podelio 8 asistencija.

Kao što obično i biva kada igraju dva divizijska rivala, utakmica je bila napeta i neizvesna do samog kraja, američki mediji kažu da je imala plej-of intenzitet.

Denver je čak igrao bolje u prvom poluvremenu, imao i prednost na "velikom odmoru", da bi sredinom treće deonice Juta povela, kada je Majk Konli ukrao loptu Jokiću i poslao asistenciju Klarksonu za lake poene.

U napetoj završnici, pri rezultatu 107:102, Džamal Marej pogađa trojku za novu dramu, ali je pitanje pobednika rešio Rudi Gober, svojim zakucavanjem.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: