Zvezda pala posle peteraca, ubedljiva pobeda Radničkog

U prvom kolu polufinalnog turnira Regionalne lige u Dubrovniku, Jadran je pobedio Zvezdu, a Radnički Budvu.

Izvor: SN

Četvrtak, 14.01.2021.

21:15

Zvezda pala posle peteraca, ubedljiva pobeda Radničkog
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Splitski Jadran je očekivao da će lako pobediti Crvenu zvezdu, ali su Beograđani igrali jako dobro i poraženi su sa 18:16.

Zvezda je gubila pet razlike u jednom trenutku od Jadrana, ali je uspela golom u poslednjoj sekundi utakmice da dođe do izjednačenja.

U takozvanoj "penal seriji", bolje se snašao hrvatski tim, pošto je kapiten Zvezde Miloš Vukićević, bio jedan od tragičara zbog promašenog peterca.

Svi ostali izvođači na obe strane su bili precizni i Jadran je slavio sa 18:16.

Golove za Jadran, postigli su: Antonio Dužević i Jerko Martinić Kragić po tri, Rino Burić, Anđelo Šetka i Ivan Domagoj Zović po dva, Nikola Milardović jedan. Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Lazar Vićković četiri, Gavril Subotić tri, Veljko Tankosić, Dušan Marković po dva, Marko Radović i Petar Smiljević po jedan.

Radnički iz Kragujevca je bez ikakvih problema savladao Budvu, a krajnji rezultat je bio 17:6.

Golove za Radnički, postigli su: Marko Radulović četiri, Filip Janković tri, Nemanja Stanojević, Nikita Krug i Nikola Lukić po dva, Strahinja Rašović, Aleksa Ukropina, Miloš Miličić i Uglješa Panić po jedan. Golove za Budvu, postigli su: Blažo Mitrović pet, Marko Vukmirović tri i Stefan Kovačević jedan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: