Odložen meč Aston Vile i Evertona

Utakmica između Aston Vile i Evertona, koja je trebalo da se odigra u nedelju 17. januara, morala je da bude otkazana.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 14.01.2021.

14:10

Odložen meč Aston Vile i Evertona
Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Veliki broj fudbalera kluba iz Birmingema je i dalje u izolaciji i trener Din Smit nema dovoljan broj igrača na raspolaganju.

Iz Premijer lige još nisu saopštili kada bi eventualno ta utakmica mogla da bude odigrana.

Everton je trenutno na petom mestu dok je Aston Vila do sada odigrala svega 15 mečeva, najmanje od svih klubova u Premijer ligi.

Klub je nedavno bio prinuđen da na meč treće runde FA Kupa protiv Liverpula izvede na teren igrače do 18 i 23 godine i epilog je bio ubedljiv poraz od 4:1..

"Situacija je bila takva da smo od nijednog pozitivnog testa za tili čas stigli do čak 14. Deset od tih 14 su fudbaleri prvog tima", izjavio je direktor Aston Vile, Kristijan Parslou.

Meč Aston Vile i Njukasla, koji je trebalo da se igra u decembru, pomeren je za 23. januar.

Naredni meč po planu je 20. januara protiv trećeplasiranog Mančester sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: