Milutinov odličan – dabl-dabl u lakoj pobedi CSKA

Košarkaši CSKA Moskve su rezultatom 83:73 pobedili Žalgiris u utakmici 19. kola Evrolige.

Izvor: SN

Sreda, 13.01.2021.

19:55

Milutinov odličan – dabl-dabl u lakoj pobedi CSKA
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

CSKA je ove sezone bio sjajan, čak najbolji evropski tim, a jedan od boljih igrača tog tima je i srpski centar Nikola Milutinov.

On je pružio ovu sjajnu partiju, dabl-dabl učinak od 10 poena i 14 skokova, a čak 8 od tih 14 skokova je uhvatio još u prvom poluvremenu.

Moskovljani su na svom parketu odigrali taman koliko im je bilo potrebno da pobede, a veliki posao obavljen je tokom prvog desetominutnog perioda, da bi u drugom kvartalu samo učvrstili prednost.

Pokušao je Žalgiris da zapreti u drugom poluvremenu, ali je to sve bilo kratkog daha i CSKA bez većih problema dolazi do nove pobede, rezultatom 83:73.

Najefikasniji je bio Majk Džejms sa 21 poenom, dok je Šengelija imao 18. Na drugoj strani, 16 poena Grigonisa, a 14 Vokapa.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: