Stanković sa Kipra: Znamo koliko je bitno biti ovde

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao je utiske posle drugog dana zimskih priprema na Kipru.

Izvor: MS

Sreda, 13.01.2021.

12:48

Stanković sa Kipra: Znamo koliko je bitno biti ovde
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli se nalaze na Pafosu na prvoj fazi priprema za prolećni deo sezone u Superligi i Kupu Srbije, kao i uoči sudara sa Milanom u šesnestini finala Lige Evrope.

Stanković je poručio da su prvi utisci fenomenalni i da je Zvezdu na "rajskom ostrvu" sačekalo lepo vremen.

"U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu i svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili 7-8 dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove", rekao je Stanković.

Izabranici Dejana Stankovića ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan.

"Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenaalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo".

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

"Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: