"Ubacili su 25 poena za 6 minuta, a nas nije bilo nigde" VIDEO

Nikola Jokić je bio vidno nezadovoljan porazom Denvera od Bruklina rezultatom 122:116.

Izvor: SS

Sreda, 13.01.2021.

10:22

Foto: Profimedia

Jasno je i zbog čega, jer su Nagetsi dozvolili da izgube meč nakon što su u jednom momentu vodili sa 18 poena razlike.

Srpskog centra nije zadovoljla ni sopstvena partija od 23 poena, 11 asistencija, 8 skokova i 7 ukradenih lopti, pa ni oboren rekord star 31 godinu.

U razgovoru sa novinarima je pokušao da objasni kako su Netsi došli do serije 29:4 kojom su preokrenuli utakmicu.

“Napravili su 29:4 tako što su ubacili 25 poena za 6 minuta. Lako su pogađali, bili su na 60 posto šuta iz igre, 50 posto za tri, a nas nije bilo nigde”, rekao je Jokić. Jokiću nije bilo do priče, pa je kratko odgovarao na pitanja predstavnika medija.

Tako je bilo i u kada je upitan da li ovakvi porazi utiču na njegovo samopouzdanje.

“Nije me ovo pogodilo, samo smo izgubili utakmicu. I gubimo i dobijamo kao tim. Igramo sada sa Voriorsima. Kratko je pamćenje u NBA, moraš da imaš kratku memoriju jer te novi meč čeka već iza ugla”, odgovorio je Jokić.

Još jedan novinar je želeo pojašnjenje o očajnoj trećoj deonici Denvera, ali nije previše "dobio".

“Ovo je igra serija, gde je ovaj put njihova serija bila malo veća nego naša, šutirali su veoma dobra. To je ono što oni rade i nije iznenađenje”, zaključio je centar Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: