Harden digao ruke od Hjustona, Vol ga prozvao da je on problem

Bek Hjuston Rokitsa Džon Vol prozvao je saigrača Džejmsa Hardena da nije timski igrač nakon poraza od Los Anđeles Lejkersa 117:100.

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2021.

09:45

Harden digao ruke od Hjustona, Vol ga prozvao da je on problem
Foto: Profimedia

Harden je posle šestog poraza Rokitsa u sezoni istakao frustraciju rekavši da tim nije dovoljno dobar i da problemi verovatno nisu rešivi.

Pročitajte još Kraljev "no look" šou za trijumf Lejkesa, Pokuševski četiri poena VIDEO

"Jednostavno nismo dovoljno dobri. Nemamo hemiju, talenat, ništa. To je bilo jasno, kao što sam govorio u poslednjih nekoliko utakmica, od početka meča. Suočili smo se sa agresivnim, iskusnim, šampionskim timom. Jednim od najboljih u ligi. Volim ovaj grad, bukvalno sam uradio sve što sam mogao. Ova situacija je luda. Mislim da se ne može popraviti. Hvala", rekao je Harden i napustio pres konferenciju posle samo dva pitanja novinara.

Potom je pred medije izašao Vol i, iako nije imenovao Hardena, rekao da je teško pobediti kada postoje određeni igrači koje ne žele da se uključe.

Pročitajte još Jokić flertovao sa "kvadripl-dablom", a Denver prokockao +18

"Kada je 15 momaka jedinstveno i posvećeno u svojim ulogama i u onome što žele, a to je pobeda, sve bude u redu. Ali ako postoje određeni igrači u timu koji ne žele da se uključe, da budu svi kao jedan, onda je teško uraditi bilo šta posebno, biti dobar košarkaški tim. Bio sam u takvim ekipama. Bio sam u takvoj ekipi prvih pet godina svoje karijere i nismo mogli da uradimo ništa dobro kao košarkaški tim. Bio sam u ekipama gde je bilo "ja, ja, ja", a ne tim i to utiče loše na sve. Tako da, ako budemo jedinstveni, možemo uraditi nešto ovde. Ne možemo se sad zaustaviti posle samo devet utakmica. Zar ćeš da skočiš sa stene posle samo devet utakmica? Ostalo je da se igra još mnogo košarke", rekao je Vol.

Vol je opisao hemiju na parketu sa Hardenom kao "klimavu".

Pročitajte još Jokić uradio ono što niko nije 31 godinu VIDEO

"Mislim da je bila malo klimava. Ne mogu da lažem o tome. Ne mislim da je bila najbolja što može, iskreno. To je sve što želim da kažem", rekao je Ol-star koji je protekle jeseni stigao u Hjuston u trejdu za Rasela Vestbruka.

Vol ove sezone prosečno beleži 18,6 poena uz 5,1 asistencija i 4,7 skokova po meču. S druge strane, Harden ima prosek od 24,8 poena, 10,4 asistencija i 5,1 skokova po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: