"Fabrika tuge" srušila Stilerse

NFL plej-of je počeo – "ludnica" zagarantovana.

Izvor: SN

Ponedeljak, 11.01.2021.

08:45

AP Photo/Keith Srakocic

Klivlend Braunsi su rezultatom 48:37 pobedili Pitsburg Stilerse i prošli prvu rundu plej-ofa, pa će u narednoj igrati sa Kanzas Siti Čifsima.

Za ovu pobedu je najzaslužnija prva četvrtina u kojoj su Braunsi "pregazili" Stilerse sa "monstruoznih" 28:0.

Uspeo je "Big Ben" Rotlsberger da barem na kratko vrati Pitsburg u život, povezao je nekoliko dodavanja, ali je svakako Klivlend imao ogromno vođstvo na poluvremenu, 35:10.

Nakon kombinacije na relaciji Rotlsberger – Smit-Šuster Stilersi smanjuju na 35:23, nazirala se drama, a onda je Nik Čab iskoristio rupu u odbrani i trčanjem doneo veliki tačdaun Braunsima.

Tada se utakmica maltene završila.

Ovo je bila prva plej-of pobeda Klivlend Braunsa još od 1994. godine. Popularna "fabrika tuge" donela je malo radosti svojim navijačima koji su to prilično dugo čekali...

Bejker Mejfild je bacio 261 jard i 3 tačdaun dodavanja, a Džarvis Lendri je sa 92 jarda bio najbolji hvatač, dok su Nik Čab i Karim Hant kombinovano istrčali 124 jarda.

Na drugoj strani, Ben Rotlsberger je imao neverovatno veče sa 501 jardom, 4 tačdauna... Od 68 pokušanih dodavanja kompletirao je 47 što je rekord plej-ofa!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: