KK Crvena zvezda: U "Pioniru" su bile 183 osobe

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio nakon što su se u javnosti pojavile slike navijača sa utakmice protiv Fenerbahčea.

Izvor: SS

Petak, 08.01.2021.

12:32

Default images

Na društvenim mrežama se moglo videti da tribine nisu bile prazne kao što je naloženo od strane kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Zbog toga je Zvezda u javnosti izašla saopštenjem u kom je objasnila ko su ljudi koji su bili na tribinama i koliko ih je tačno bilo.

"KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenrbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku 'gledalaca' spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora, članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba",
naveo je klub sa Malog Kalemegdana.

"KK Crvena zvezda podseća da je kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim merama zaštite od Kovid-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura, i vršena je dezinfekcija ruku i nogu . Svi prisutni su posedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu".
Zvezda smatra da su slike koje su deljene na mrežama "zlonamerne".

"Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste 'slučaj' koga nema u nekakve političke svrhe, neka 'kite' svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!",
zaključuje se u saopštenju crveno-belih na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

349 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: