Vaterpolisti Srbije na turniru Svetske lige

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da ekipa nije kandidat za visok plasman na turniru Svetske lige u Debrecinu.

Izvor: SN

Četvrtak, 07.01.2021.

12:30

Vaterpolisti Srbije na turniru Svetske lige
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Vaterpolo reprezentacija Srbije je na Badnje veče stigla u Debrecin, a danas je na programu bio trening pred utakmicu sa Španijom, u petak od 15 časova.

Utakmica sa Španijom će biti bez većeg rezultatskog značaja, pošto će se računati rezultat od 10. marta, kada je Španija pobedila u Beogradu i obezbedila učešće u borbi za plasman od prvog do četvrtog mesta.

"Najvažnije je da smo se okupili posle dužeg vremena. Turnir u Debrecenu je prilika da vidimo gde smo. Nismo kandidati za visok plasman i odlazak na finalni turnir u Tbilisi, ali očekujem da u ovom momentu pokažemo koliko vredimo", rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez.

Srpski vaterpolisti će u subotu u razigravanju od petog do osmog mesta igrati prvo sa poraženim iz duela Francuske i Grčke, a u nedelju bi igrali za peto ili sedmo mesto.

Savić je u Debrecin poveo igrače: Gojka Pijetlovića (Oradea), Dušana Mandića (Pro Reko), Nikolu Dedovića (Špandau), Savu Ranđelovića (Vašaš), Draška Gogova (Novi Beograd), Duška Pijetlovića (Solnok), Nemanju Vica (Triestina) i Radomira Drašovića (Solnok).

Sa ekipom su i Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Solnok), Andrija Prlainović (Marselj), Viktor Rašović (Nojsi la Sek), Branislav Mitrović (Vašaš) i Milan Aleksić (Barseloneta).

U stručnom timu su selektor Dejan Savić, trener Vladimir Vujasinović, lekar Nikola Repac, fizioterapeut Vladimir Radović, stručnjak za kondiciju Radoje Avramović i tim menadzer Goran Čanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: