Užasna povreda Markela Fulca VIDEO

Strašna povreda mladog igrača Orlando Medžika, Markela Fulca.

Izvor: SN

Četvrtak, 07.01.2021.

09:50

Užasna povreda Markela Fulca VIDEO
AP Photo/John Raoux

Markel Fulc je svojevremeno bio prvi pik na NBA draftu, kada je dolazio sa univerziteta Vašington gde je radio sa čuvenim Lorenzom Romarom.

Nije mu išlo u Filadelfiji tada i ubrzo je trejdovan u Orlando, gde se činilo da ga čekaju neki bolji dani.

To se, ipak, nije dogodilo. Nažalost.

Krenuo je sjajno, napokon delovao kao onaj igrač kome su prognozirali veliku karijeru, a onda se već u 4. minutu utakmice između Orlanda i Klivlenda povredio.

Užasna povreda kolena. Krenuo je na ukršteni korak i tada je koleno leve noge stradalo. Bez ikakvog kontakta, a takve su povrede najgore. Fulc se samo srušio na parket i uz bolni krik se uhvatio za koleno.

Za njega je ova sezona sigurno završena, baš nema sreće... "Bog ima plan za mene i znam da će me nevolja u kojoj sam se našao učiniti jačim na kraju. Verujem u svoju braću u ovoj ekipi, imamo mnogo toga da dokažemo. Za sve navijače, nastavite nas bodriti. Ja ću pristupiti oporavku sa svim srcem i biću najbolji saigrač ovoj organizaciji", napisao je Fulc nekoliko sati posle povrede.

Fulc je prošlog meseca s Orlandom potpisao trogodišnji ugovor vredan 50 miliona dolara.

U tekuću sezonu ušao je odlično, beležeći u sedam utakmica prosečno 14, 3 poena, 6,1 asistencija i 3, 6 skokova.

U Orlando je stigao iz Filadelfija 76ersa u trejdu u februaru 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: