Hamilton brani Botasa: Ne mora nikome da se pravda

Luis Hamilton je stao u odbranu svog timskog kolege.

Izvor: SN

Nedelja, 27.12.2020.

19:00

Hamilton brani Botasa: Ne mora nikome da se pravda
Photo by Rudy Carezzevoli/Getty Images

Valteri Botas je sjajno otvorio sezonu i pobedio u prvoj trci na stazi Red Bul ring u Austriji, a potom slavio i u Sočiju, a imao je i nekoliko pol pozicija.

Bilo je dosta kritika na njegove vožnje, pogotovo nakon odličnog performansa Džordža Rasela, a sada i Hamilton brani Botasa.

"Valteri Botas nikome ne mora da se pravda niti da argumentuje svoj performans", rekao je Luis Hamilton i onda nastavio:

"Stvarno ne znam od čega bi trebalo da se brani Valteri. Iskreno za njega imam samo reči hvale. Naporno radi. Imali smo nekoliko veoma uzbuduljivih takmičenja, posebno u kvalifikacijama. Ubeđen sam da će sledeće godine napraviti još jedan korak napred. Trebaće mi još brzine, ako želim da dođem do titule", kaže svetski šampion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: