"Krivo mi je, Hrvatska nas nije nadigrala"

Desni bek ženske reprezentacije Srbije Jelena Lavko bila je vidno razočarana posle eliminacije sa Evropskog prvenstva u Danskoj.

Izvor: SS

Sreda, 09.12.2020.

08:15

Photo by EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA

Srbija je posle uvodne pobede nad svetskim prvakinjama Holanđankama, doživela dva poraza od Mađarske i Hrvatske.

Na kraju je zavisila od ishoda meča Holandija – Mađarska, koji je pripao selekciji "oranja" i to je značilo kraj za Srbiju.

"Bila je jako teška utakmica, borbena, puno fajta, emocija, svega. Nažalost, izgubili smo sa golom, krivo mi je jer smo dozvolile da izgubimo, nisu nas nadigrale", rekla je Lavko posle meča za RSS.

Lavko nije odigrala dobro zajedno sa drugim bekovima Srbije u poslednjih 15 minuta u kojima je naša selekcija postigla samo jedan pogodak.

"Imali smo mnogo grešaka, pogrešnih pasova, što su one kaznile. Bila je dobra utakmica, neizvesna, kod rezultata 23:23 obe selekcije nisu mogle da daju gol jako dugo. Trebalo je biti hladnije glave, ali to je jako teško u takvoj borbi i kada je takva želja",
istakla je Lavko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: