Rigodo otišao u penziju

Izvor: B92

Subota, 01.10.2005.

00:40

Default images

Jedan od najboljih francuskih košarkaša svih vremena Antoan Rigodo oprotio se od aktivog bavljenja košarkom u svojoj 33.godini.

Ovu pomalo neočekivanu odluku igrač Pamese saopštio je u petak. Rigodo je dodao da se dugo dvoumio šta da radi, ali je očigledno posle istorijskog uspeha reprezentacije Francuske u Beogradu "prelomio".

Povlačim se isključivo iz ličnih razloga. Košarka mi je donela puno toga, ali nešto mi je uporno ovog leta govorilo kako je vreme za kraj. Povrede su me dosta mučile poslednjih godina i sada samo želim da se odmorim” izjavio je Rigodo koji je sa nacionalnim timom osvojio i srebro na OI u Sidneju.

Karijeru je započeo u Šoleu,kasnije je nastupa za Ortez Virtus i Dalas u kojem nie dobio pravu priliku,a po povratku u Evropu obukao je narandžasti dres Pamese.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: