Minimalac Reala u Sevilji, autogolom Bonoa do slavlja na "Pishuanu"

Fudbaleri Reala slavili su kao gosti protiv Sevilje sa 1:0 u utakmici 12. kola La Lige.

Izvor: Z.K.

Subota, 05.12.2020.

18:14

Minimalac Reala u Sevilji, autogolom Bonoa do slavlja na
Photo by Fran Santiago/Getty Images

Zinedin Zidan je konačno mogao da odahne, u nedelji kada je bio suočen sa velikim brojem kritika, njegov tim je uspeo da dođe do bodova.

Kraljevski klub nije do tri boda došao lako, ali će za njih svakako biti najvažnije da se sve završilo onako kako su želeli, naročito posle poraza od Šahtjora u Ligi šampiona.

U prvom poluvremenu viđene su dve šanse i obe za goste iz Madrida.

Prvo je Toni Kros pokušao u 21. minutu, za malo je bio neprecizan da bi potom golman Sevilje Bono odlično reagovao u 38. minutu kada je šansu imao Karim Benzema.

Meč na "Ramon Sančes Pishuanu" je rešen u 55. minutu. Posle centaršuta sa leve strane, Vinisijus je uklizao, ali nije uspeo da zahvati loptu. Ona je pogodila golmana Bonoa koji je nespretno reagovao i lopta je završila u mreži.
U timu Sevilje je od 64. minuta zaigrao reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj koji je deset minuta kasnije imao priliku iz slobodnog udarca.

Odlično je šutirao, ali je lopta za malo prošla kraj leve stative.

Real se od postignutog gola veoma dobro branio, tako da Andalužani nisu imali previše situacija iz kojih bi mogli da izjednače.

Poslednju priliku imao je Lukas Okampos u 86. minutu, ali je Tibo Kurtoa odlično odbranio i tako je Real stigao do šeste pobede u La Ligi ove sezone.

U narednom kolu Sevilja 12. decembra gostuje Hetafeu dok se istog dana igra veliki gradski derbi Madrida između Reala i Atletika.

LaLiga, 12. kolo

Subota
Levante – Hetafe 3:0 (2:0)
Rodžer 5, Gomes 17, De Frutos 57
Sevilja – Atletiko Madrid 0:1 (0:0)
Bono 55ag
18:30 Atletiko Madrid – Valjadolid
21:00 Kadis – Barselona

Nedelja
14:00 Granada – Ueska
16:15 Osasuna – Betis
18:30 Viljareal – Elče
21:00 Alaves – Sosijedad

Ponedeljak
21:00 Eibar – Valensija

Petak
Bilbao – Selta 0:2 (0:0)
Maljo 61, Aspas 79
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: