Golgeter poručio lopovu: Moli Boga da te ne pronađem!

Mario Baloteli, bivši fudbaler Liverpula, Mančester sitija i Intera, poslao je jasnu poruku lopovima koji su mu oštetili auto.

Izvor: Z.K.

Subota, 05.12.2020.

13:26

Golgeter poručio lopovu: Moli Boga da te ne pronađem!
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Italijanski fudbaler po raskidu ugovora sa Brešom ne može da nađe novi klub, ali je i dalje nastavio da živi u tom italijanskom gradu.

Bez obzira na sve, nevolje ga i dalje ne zaobilaze, a sada je nekom zasmetao njegov automobil, koji je polupan na više mesta. Otuda je Baloteli preko Instagrama rešio da se obrati nepoznatim počiniocima i zapreti im.

"Znam da ti, ko god da si, bićeš svestan ove moje poruke... Reći ću ti, moli se, i to moli se žestoko da te nikad ne pronađem i saznam ko si, pošto ću se pobrinuti da zakonski budeš gonjen, jer mi drugo ništa ne preostaje. Ti kukavičko đubre", poručio je Baloteli.

Baloteli je na meti nekoliko klubova, a najviše šansi ima da ode u Južnu Ameriku.

Veruje se da je za njega zainteresovana Vasko da Gama u Brazilu.

Pričalo se da bi mogao i nazad u Englesku, pošto je ekipa Barnslija, koja igra u Čempionšipu, takođe zainteresovana da ga angažuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: