Tim bi igrao na Olimpijskim igrama, otac ga tera da razmisli

Dominik Tim je ove sezone na US Openu uspeo da osvoji prvi Grend slem trofej u karijeri, a nedavno je izrazio želju i da zaigra na olimpijskom turniru.

Izvor: Z.K.

Petak, 04.12.2020.

16:46

Tim bi igrao na Olimpijskim igrama, otac ga tera da razmisli
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

On je rekao da oseća veliko uzbuđenje i da namerava da igra u Tokiju narednog leta, ali njegov otac Volfgang smatra da bi trebalo da razmisli o tome.

Tim senior smatra da olimpijsko takmičenje ne donosi mnogo, ali će svakako prepustiti sinu da donese odluku.

"Dominik želi da igra na Olimpijskim Igrama, to mi je poznato. I ja sam malo iznenađen, moguće je da ga je taj Grend slem trijumf pomalo oslobodio i da se sada fokusira i na ostale stvari", kaže Volfgang Tim za "Skaj Sport Austrija".

On veruje da bi za njega bilo bolje da se koncentriše na druga takmičenja i na odmor, jer će braniti trofej u Njujorku.

"Olimpijske igre u svetu tenisa nemaju tu težinu, ali on je odlučio da ih igra. Ima 27 godina, vreme je da uživa u svemu, ali mora i da brine o svom telu", zaključio je otac austrijskog tenisera.

Tim je sezonu završio kao treći na svetu, a igrao je i finale na ATP Tur finalu u Londonu gde je izgubio od Danila Medvedeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: