Todorović: Svaka sledeća utakmica kao da je finale

Košarkaš čačanskog Borca Nemanja Todorović izjavio je da je neiskustvo tima jedan od glavnih razloga za loš skor u dosadašnjem delu ABA lige.

Izvor: MT

Četvrtak, 03.12.2020.

18:11

Todorović: Svaka sledeća utakmica kao da je finale
Foto: ABA/Zrinjski/Ivan Kristo

Izabranici Marka Marinovića u dosadašnjem delu regionalne lige imaju jednu pobedu i šest poraza u nizu.

"Bilo je očito u prethodnim mečevima da nismo dovoljno iskusni. Fali nam rutina i iskustvo igranja u ABA ligi. Doduše, kvalitetno smo odigrali mnoge utakmice, poput one protiv Budućnosti, zatim FMP-a, Cedevite Olimpije… Ali smo na kraju duele gubili zbog sitnih grešaka. To ne sme da nam se ponavlja u nastavku lige, jer želimo da pobeđujemo“, rekao je Todorović za klupski sajt.

Posle pauze pauze Borac će u subotu imati priliku da se vrati na trijumfalne staze, kada će u 9. kolu ABA lige igrati protiv Igokee.

"Veoma bitna utakmica je pred nama. To naročito važi ako se ima u vidu da smo pretrpeli niz poraza, a naročito nas boli onaj od Krke, jer smo očekivali da pobedimo u Čačku. Naravno, u Laktaše idemo maksimalno motivisani da prekinemo negativan niz.Pokušaćemo da izvučemo svoj maksimum. Moramo biti potpuno koncentrisani od početka do kraja. Neće biti lako, jer je Igokea kvalitetna i iskusna ekipa. Dobro je otvorila sezonu i igra na veoma zavidnom nivou".

Todorović smatra da Borac mora početi da redovno pobeđuje u ABA ligi.

"Moramo gledati na svaku narednu utakmicu kao da je finale. Nema sumnje da će nam biti sve teže i teže, zbog trenutne situacije sa virusom, jer nije nam poznato u kom smeru će sve ići. Ali potrebno je da odigramo maksimalno, a nadam se da će to biti dovoljno“, zaključio je Todorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: