Suma: Vraćamo veru u sebe

U utakmici 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 4:0.

Izvor: SN

Ponedeljak, 30.11.2020.

11:15

Suma: Vraćamo veru u sebe
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Golove za Partizan postigli su Holender, Suma i Asano.

Prvi prvom kontaktu sa loptom, nakon što je u 61. minutu ušao u igru, Sejduba Suma postiže gol za rezultat 0:2.

"Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse", kaže u dahu Sejduba Suma.

Odmah po ulasku u igru, akcijom Jojić, Holender i Suma postignut je gol.

"Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe!", završava Suma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: