Staša Gejo osvojila srebro, ali ostala bez OI

Srpska reprezentativka u sportskom penjanju Staša Gejo nije uspela da se plasira na Olimpijske igre.

Izvor: SN

Subota, 28.11.2020.

21:00

Staša Gejo osvojila srebro, ali ostala bez OI
Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Staša Gejo je zauzela 2. mesto u finalu kombinacija, olimpijskoj disciplini u sportskom penjaju i prisvojila srebrnu medalju.

Samo je pobedniku zagarantovano mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju, a taj rezultat je srpskoj penjačici izmakao "za dlaku".

Članica Planinarsko-alpinističko-ekspedicijskog kluba Niš je nakon kvalifikacija zauzela drugo mesto, u finalu je bila sjajna - ali je olimpijsku vizu ipak dobila Ruskinja.

Srpskoj sportistkinji čestitao je i Olimpijski komitet Srbije na osvojenoj medalji:

"Staša Gejo je zauzela 2️. mesto u finalu kombinacija, olimpijskoj disciplini, i obradovala nas medaljom! Viza za Tokio je izmakla, ali nakon duge povrede i pauze se vratiti na ovako sjajan način, to mogu samo pravi borci! Bravo Stašo, Srbija je ponosna! Hvala ti!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: