"Ne spuštamo gard, fudbal je čudna igra"

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je prezadovoljan posle pobede u Gentu (2:0).

Izvor: MS

Četvrtak, 26.11.2020.

21:12

Starsport

Prvak Srbije je prvi put u klupskoj istoriji slavio u Belgiji i dva kola pre kraja skoro sigurno osigurao da prezimi u Ligi Evrope.

Stanković je izneo utiske malo posle utakmice u razgovoru za RTS.

"Treća pobeda zaredom. Ovo je i za momke koji su ostali u Beogradu, sjajne momke, ali videli smo i ovde takođe odlične. Probali smo da usporimo Gent, znali smo šta radimo... Radili smo dosta da bismo uspeli", rekao je Stanković.

Prema njegovim rečima Zvezda je organizovano kontrolisala meč.

"Ne može uvek da se uživa u lepoti. To se videlo u Gentu", dodao je.

Zvezda samo teorijski nije obezbedila prolaz, za šta joj je potreban samo jedan bod, a čak i u najgorim kombinacijama i poraz u Liberecu manji od četiri razlike.

"Nije jasno dok ne bude matematički završeno. Fudbal je čudna igra. Sledi Rad, pa Hofenhajm. Dok ne bude matematički gotovo ne spuštamo gard. Preponosan sam na sve u klubu", zaključio je Stanković.

Fudbaleri Crvene zvezde za nedelju dana čekaju Hofenhajm na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: