Đuričić napustio Radnički posle mesec i po dana

Milan Đumi Đuričić više nije trener niškog Radničkog, prenose "Večernje novosti".

Izvor: MT

Četvrtak, 26.11.2020.

18:15

Đuričić napustio Radnički posle mesec i po dana
Starsport

On je na tom mestu proveo tek nešto više od mesec i po dana.

Delovalo je da bi "meraklije" mogle da se vrate u vrh tabele nakon pobede nad Partizanom u Nišu, međutim, čitava situacija sa koronavirusom je uticala na odluku Đuričića da napusti klupu.

"Već duži period moji saradnici i ja smo odsustni sa terena zbog problema sa virusom KOVID-19, Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom. Nažalost KOVID-19 je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesed dana nismo ni radili. Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu", objasnio je Đuričić.

Pored Đuričića, Radnički su napustili Stefan Janković, Zumbul Mahalbašić i Vladimir Popić.

Nišlije su trenutno 10. na tabeli sa 21 bodom iz 15 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: