FSS zasedao tri i po sata, Tumbaković (ne) ostaje

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije završena je posle tri i po sata u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Izvor: MS

Četvrtak, 26.11.2020.

18:00

FSS zasedao tri i po sata, Tumbaković (ne) ostaje
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kako smo i ranije preneli, izveštaje su kraha na putu ka EURO su podneli selektor Ljubiša Tumbaković i sportski direktor Vladimir Matijašević.

IO FSS ovlastio je zamenika predsednika FSS Marka Pantelića da do 15. decembra, pet dana pre Skupštine, kada će se "lomiti" velika pitanja, pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A selekcije.

Iz FSS-a je saopštenjeno da su predstavnici regiona u IO istakli veliku podršku od rukovodstva u finansijskom smislu.

"Izraženo je zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od FSS u vidu novih terena, kao i podeljene opreme koja je obuhvatila pre svega klubove najnižih liga", navodi se u saopštenju.

Do Skupštine FSS biće sve poznato.

Do sada su se kao moguća rešenja na mestu selektora spominjali Vladan Milojević, Veljko Paunović, Miodrag Božović, Savo Milošević, Dragan Stojković Piksi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: