Milvoki u panici posle propalog trejda Bogdanovića

Milvoki je prvi krenuo u napad na Bogdana Bogdanovića, ali se ispostavilo da je požurio, jer je to učinio pre predviđenog roka i posao je propao.

Izvor: SS

Sreda, 25.11.2020.

20:00

Default images

Atlanta Hoksi su sačekali pravi momenat, poslali ponudu vrednu 72.000.000 dolara za ugovor na četiri sezone i potpisali ugovor sa srpskim reprezentativcem.

Nije tajna da je Bogdanovića u Milvokiju želeo baš Janis Adetokumbo, najbolji igrač Baksa, koji je vrlo nezadovoljan krajnjim ishodom te priče.

Toliko je ljut da su sada u Milvokiju u panici da li će grčki reprezentativac da produži saradnju i potpiše maksimalan ugovor koji bi ga vezao za franšizu.

Džejk Fišer iz "Blečer riporta" prenosi da je razlog zbog tog skepticizma baš propast pregovora sa Bogdanovićem, jer se Janis divio srpskom šuteru.

Uz to, Adetokumno navodno nije zadovoljan ni krajem prošle sezone, jer su Baksi izbačeni u finalu konferencije Istoka uz njegovu povredu u toj seriji sa Majamijem.

Da je Bogdanović otišao u Milvoki, verovatno bi raspoloženje najboljeg igrača bilo drugačije, navodi Fišer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: