Haos u Nastasićevom Šalkeu – čuveni Bosanac se potukao sa trenerom

Loši rezultati u ekipi Šalkea od početka sezone su na kraju kulminirali haosom unutar redova kluba iz Gelzenkirhena.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

14:45

Haos u Nastasićevom Šalkeu – čuveni Bosanac se potukao sa trenerom
Photo by Lukas Schulze/Getty Images

Kako prenose nemački mediji, jedna od najvećih zvezda tima, iskusni bosanskohercegovački napadač Vedad Ibišević se čak potukao sa pomoćnim trenerom ekipe, bivšem štoperom Naldom.

Sve je navodno počelo verbalnom raspravom koja se pretvorila u fizički obračun, ali su ostali igrači i članovi stručnog štaba sprečili veću eskalaciju i teže posledice.

Osim toga, navodno su nepoštovanje prema glavnom treneru Manuelu Baumu usred utakmice sa Volfsburgom (0:2) pokazala i trojica igrača.

Nezvanično u pitanju su Amine Harit, Benjamin Stamboli i Nabil Bentaleb, a nema sumnje da svu trojicu, uz Ibiševića, očekuju drakonske kazne.

Šalke igra očajno od početka sezone, sedmostruki šampion Nemačke je zakucan na dno tabele Bundeslige sa samo tri boda iz tri remija u osam kola.

U sledećem kolu Šalke gostuje Borusiji u Menhengladbahu gde bi sve osim poraza "kraljevsko plavih" našeg Matije Nastasića predstavljalo iznenađenje.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: