Novaković: Moramo pokazati da Borac nije slučajno u ABA ligi

Košarkaš čačanskog Borca Aleksa Novaković rekao je da će u narednom periodu ekipa praviti bolje rezulatte i pokazati da nije slučajano član ABA lige.

Izvor: SN

Utorak, 24.11.2020.

15:15

Novaković: Moramo pokazati da Borac nije slučajno u ABA ligi
Photo: MZT Skopje Aerodrom/Petr Stojanovski

"Imali smo težak raspored od početka lige. Zbog velikih napora došlo je do psihičkog umora. Treba očekivati da se u jednom momentu podignemo, jer slede utakmice u kojima moramo da tražimo šansu. Ne treba gledati na dosadašnji deo sezone kao na nešto loše, ipak smo pobedili Partizan, što je malo ko očekivao.Samo treba da nastavimo da radimo i verujem da će sve doći na svoje", rekao je Novaković za klupski sajt.

Izabranci Marka Marinovića pole pobede protiv crno-belih na startu regionalne lige, vezali su šest poraza od Crvene zvezde, Budućnosti, FMP-a, Mege, Cedevita Olimpije i Krke.

"Ekipa mora što pre da se podigne, kako bi se vratila na pobednički kolosek. Moramo da opravdamo očekivanja navijača i da pokažemo da nismo slučajno član ABA lige“, zaključio je Novaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: