Staša Gejo osvojila bronzu na EP u sportskom penjanju

Srpska reprezentativka u sportskom penjanju Staša Gejo osvojila je bronzanu medalju na sportskom penjanju u disciplini bolder na Evropskom prvenstvu u Moskvi.

Izvor:

Ponedeljak, 23.11.2020.

18:12

Default images

Njoj je ovo treća medalja na šampionatima Evrope, a druga u bolderu, gde je pre tri godine u Minhenu osvojila zlatnu medalju.

Gejo js prethodno u disciplini brzinsko penjanje zauzela 11. mesto, a ostalo joj još nadmetanje u diciplini lid i kombinaciji sve tri discipline koje će odlučiti poslednju učesnicu Olimpijskih igara u Tokiju naredne godine.

Mislim da je dugo odsustvo sa internacionalne takmičarske scene odigralo ključnu ulogu. Iskreno, nisam očekivala da će ovo biti ovakav šok za telo. Sada se treba resetovati i boriti dalje. Hvala na podršci!”, rekla je Gejo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: