Rafa o podlozi na Završnom turniru: Nije vreme za to

Rafael Nadal, drugi teniser sveta, kaže da je bio veoma blizu plasmana u finale Završnog turnira u Londonu.

Izvor: PT

Nedelja, 22.11.2020.

09:55

Rafa o podlozi na Završnom turniru: Nije vreme za to
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Španski teniser zaustavljen je u polufinalu od strane Danila Medvedeva i posle meča je rekao:

"Mislim da je Danil na početku meča bio bolji rival. Dobio sam gemove, ali uz dosta problema. Ipak, kako je vreme prolazilo tako sam i ja bio bolji, te sam uspeo da napravim brejk i dođem do prvog seta. U drugom periodu je bila slična priča, ali obrnuta situacija. Igrao sam bolje, napravio brejk, servirao za pobedu i u tom gemu sam mu dao krila odigravši loše. Čestitam mu na pobedi".

Nadal nikada u karijeri nije osvojio Završni turnir i novinari su pokrenuli, sada već, staro pitanje o promeni podloge.

"Mislim da sada nije vreme da se priča o tome. Igrač sam koji prihvata sve podloge. Imam lično mišljenje, ali sada nije vreme za to. Situacija je takva da sam izgubio u polufinalu u kojem sam imao šansu da prođem u finale. To nije bilo dovoljno da dođem do pobede. Te priče o promeni podloge trenutni nisu bitne".

Novinari su ovde aludirali na šljaku, podlogu na kojoj je Rafa najbolji teniser u istoriji, a Španac je dao odličan odgovor čime je još jednom pokazao da je veliki šampion i u porazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: