Murinjo nastavio "rat": Reci ko te je zvao!

Žoze Murinjo, menadžer Totenhema, "prozvao" je selektora Engleske Gereta Sautgejta.

Izvor: LN

Subota, 21.11.2020.

12:20

Murinjo nastavio
Photo by Peter Powell - Pool/Getty Images

Manji rat Murinja i Sautgejta traje već neko vreme, a ovo je samo nova epizoda.

Sautgejt je nedavno izjavio da je "pod ogromnim pritiskom" od strane pojedinih menadžera.

Vodeći ljudi nekih ekipa su izvršili pritisak i sugerisali Sautgejtu da neke igrače ne uvrsti u postavu nacionalnog tima tokom reprezentativne pauze.

"Voleo bih da kaže ko je to. Ko su ti treneri koji su izvršili pritisak?", jasan je bio Murinjo.

Selektor je takođe izjavio da je često u kontaktu sa menadžerima kojima smeta da se njegovi igrači previše troše sa reprezentacijom.

"Sautgejt je rekao da ima potrebu da zove menadžere tih klubova, kako bi smirio situaciju i iskontrolisao pokteškoće koje ima. Voleo bih da kaže koje trenere tačno on zove i sa kim sve razgovara", dodaje Portugalac.

Superliga na TV B92
Nedelja, 17.30
Vojvodina – Crvena zvezda

Problem Murinju prevashodno stvara situacija sa Rahimom Sterlingom, koji će u subotu od 18.30 najverovatnije igrati protiv njegovog Totenhema, iako je propustio mečeve Engleske zbog navodnog problema sa povredom.

"Kada je Erik Dajer napustio reprezentaciju prošlog meseca, naredna dva meča nije igrao za Totenhem. Bilo mu je potrebno par nedelja da se oporavi, a Rahim će igrati protiv nas", kaže Murinjo i dodaje:

"Te male detalje Geret mora da nam objasni. Ja njega svakako podržavam u tome da ima pravo da pozove igrače koje god on želi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: