"Tužno je kako lažne optužbe mogu da vam promene život"

Nemački teniser Saša Zverev govorio je o odnosu koji ima sa kolegama na Turu.

Izvor: LN

Petak, 20.11.2020.

20:39

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Zverev je ispao sa Završnog turnira u Londonu posle poraza od Novaka Đokovića.

Tenis je, ipak, u drugom planu što se Saše tiče u poslednje vreme, zbog optužbi bivše devojke da ju je fizički zlostavljao.

"Ostali igrači? Niko nema problem sa mnom. Nije se promenio odnos koji imam sa njima. Oni znaju šta se dešava. Novaku sam poželeo sreću u nastavku turnira, to je sve", objasnio je Zverev posle meča.

Tu nisu stala pitanja novinara.

"Šta još da vam kažem? Rekao sam sve što sam mogao. Tužno je to što lažne optužbe mogu da vam promene život i toliko naškode, kao i što se sport svede na njih, ali to je svet u kojem živimo. Ne mogu ništa više od toga da uradim", priča 23-godišnji Nemac.

Što se tiče samog meča, pohvale su stigle na račun Novakovog servisa.

"Novak je, ako mene pitate, servirao baš dobro. Bilo mi je veoma teško. Mislim da sam krenuo da igram dobro u drugom setu, taj deo igre je odlučilo par poena. Čestitam mu, igra neverovatno. Mislim da će polufinala sutra biti veoma interesantna i, da budem iskren, favorita nema", objasnio je Zverev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: