Recko tuži svog golmana: Namerno je primao golove

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić tužiće svog golmana Miroslava Orlića.

Izvor:

Sreda, 18.11.2020.

10:44

Recko tuži svog golmana: Namerno je primao golove
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Prvi čovek tima iz Vranja rekao je da će tužiti Orlića zbog sumnjivo primljenih golova.

Popularni Recko rekao je u izjavi z "Sportski žurnal" da je namerno njegov golman primao golove.

"Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama. Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmica, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba", rekao je Antić.

Orlić je imao i komičan autogol, ali ga je tada Antić branio.

"Branio sam ga tada, smatrao sam da je to moglo svako da se desi i da se greške dešavaju, ali nećemo da dozvolimo da zbog njega ismevaju klub. Ono što je uradio u Zemunu je bruka i sramota za fudbal, kao da nije hteo da brani. Svi se borimo za Dinamo, dugi niz godina bavim se trenerskim poslom, ali još nisam doživeo da igrač samovoljno napusti teren. Nije se ni vratio sa ekipom, već je pobegao", ističe Antić.

Dinamo je izgubio od Zemuna sa 3:2, a sporni gol postignut je u 70. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: