Iz FSS za B92.net: Kolarov obećao Konteu – ne može za Srbiju

Izostanak kapitena Aleksandra Kolarova u utakmici decenije, kako je nazvan duel sa Škotskom za EURO, glavna je tema ovih dana u srpskom fudbalu.

Izvor: MS

Utorak, 17.11.2020.

13:52

Iz FSS za B92.net: Kolarov obećao Konteu – ne može za Srbiju
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Jasno je da je Kolarov imao povredu zbog koje nije bio u timu "nerazura" protiv Atalante i Real Madrida, a onda se odazvao nacionalnom timu za akciju, iako su Intera zahtevali da preskoči akciju, isto kao i Belgijancu Romeluu Lukakuu.

Kolarov se pojavio, propustio utakmice sa Škotskom i Mađarskom, toliko da se pojavila informacija da nije hteo ni da izvodi penale, a onda i vratio u Milano posle saznanja da ima koronavirus.

Šta se tačno dešavalo objasnio nam je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladmir Matijašević u intervjuu za B92.net.

"Kolarov mi je rekao 'Pružio sam ruku Konteu u Milanu i u suprotnom bih ga slagao'. Sve nakon što su mu na magnetnoj rezonanci klupsku doktori rekli da je i dalje prisutna povreda", poručio je Matijašević za naš portal.
foto : Pedja Milosavljevic/Starsport
Funkcioner FSS otkrio je i "drugu stranu medalje".

"Kada je došao naš medicinski tim je rekao da može da igra. Kolarov je objasnio šta je imao i jednostavno je tako".

Matijašević je podvukao i još jednu surovu istinu.

"Ne možemo ništa da zamerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobedimo Škotsku onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost", priznao je Matijašević u prvom delu intervjua.

O dubljim temama, zašto je Srbija ostala bez EURO, zašto je neophodan sistem, očekivanju naroda, Novaku Đokoviću, Dušanu Tadiću i još mnogo toga, čitajte kasnije u toku dana...

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: