"Komentar o MVP Lučiću?"; Trinkijeri: A-a, ne VIDEO

Andrea Trinkijeri, trener Bajerna iz Minhena, nije hteo da pohvali pred kamerama Vladimira Lučića posle pobede nad Valensijom.

Izvor: PT

Subota, 14.11.2020.

08:30

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Srpski košarkaš odigrao je fenomenalnu utakmicu u trijumfu Bavaraca, međutim italijanski stručnjak nije želeo da izdvaja nijednog igrača.

"Veliku ulogu imao je Vladimir Lučić, MVP. Da li možete da prokomentarišete njegovu igru?", pitala je novinarka.

"A-a, ne. Ne komentarišem individualne utakmice svojih igrača. Ovo je timska pobeda, imam i druge košarkaše koji su istupili i mogu da vam navedem još 3-4 igrača koji su učinili velike stvari za nas. Kada spojite male stvari u jedno, onda se deševaju velike stvari i ja sam upravo imao da svi igrači rade te male stvari važne stvari".

Bajern je jedno od najprijatnijih iznenađenja na početku sezone, posle osam odigranih utakmica imaju skor 6/2, a Lučić je među kandidatima za MVP-ija.

Srpski igrač igra najbolju košarku u karijeri beleživši 15,9 poena, 4,9 skokova, jednu asistenciju, 0,8 ukradenih lopti – indeks 21,8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: