Đoković i Sampras na vezi: Daj mi taj ritern VIDEO

U susret završnom Mastersu u Londonu, ATP je napravio serijal u slavu 50 godina održavanja tog turnira.

Izvor: SS

Ponedeljak, 09.11.2020.

19:00

Đoković i Sampras na vezi: Daj mi taj ritern VIDEO
Foto: Printscreen

Tom prilikom okupljene su bivše i aktuelne legende "belog sporta" koje su razgovarale o raznim temama.

Dok čekamo pun materijal i vidimo šta nam je ATP to pripremio, objavljena je najava razgovora Novaka Đokovića i Pita Samprasa.

Vodio ga je bivši britanski teniser Tim Henman koji je Samprasa pitao koji deo iz Novakove igre bi voleo da je imao u svom "arsenalu".

"Mogu li da pogađam?", ubacio se Đoković, ali ga je Sampras preduhitrio:

"Želim tvoj ritern! Daj mi taj ritern posle servisa", rekao je proslavljeni američki as. "Svi me pitaju sa kime bih se mučio da igram danas... To bi bio Novak, zbog njegovog riterna. Pored Andrea (Agasija, prim.aut.) sam uvek mogao da prođem, birao sam tačke, ali sa Novakom bi to bilo teško, zbog njegovih protezanja", objasnio je Sampras i dodao da bi uzeo i Novakovu brzinu.

"Ja bih menjao svoju brzinu i ritern za tvoj servis i volej igru. To bih birao umesto svog riterna i brzine. Bilo bi sjajno gledati naš duel", poručio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: