Sinančević želi dobar nastup na OI u Tokiju

Srpski atletičar Armin Sinančević rekao je da mu je cilj da dobro trenira i da se što bolje pripremi za Olimpijske igre u Tokiju.

Izvor: SS

Četvrtak, 29.10.2020.

10:30

Sinančević želi dobar nastup na OI u Tokiju
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sinančević će naredne godine predstavljati Srbiju na Igrama u takmičenju u bacanju kugle.

"Plan je da se trenira jakim tempom do Evropskog i Svetskog prvenstva u dvorani. Da se spreman pojavim i pokušam da napravim što bolji rezultat, ali glavni cilj su Olimpijske igre u Tokiju gde verujem da svoju formu u letnjem periodu mogu dovesti na najviši nivo i da potpuno spreman izađem na takmičenje", rekao je Sinančević, a preneo je Atletski savez.

Upitan koji mu je najbolji trenutak u karijeri, srpski dvoranski rekorder u bacanju kugle rekao je da je to rezultat sa prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Dohi.

"Rezultatom od 21 metara i 51 centimetar ušao sam među 12 najboljih bacača kugle na svetu. Naravno tu je od zimus rekord Srbije u dvorani 21,13 metara što me čini jako ponosnim jer znamo svi kakve je sve Srbija imala bacače kugle pre mene", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: