Đoković: Taj-brejk je odlučio, baš kao protiv Krajinovića

Novak Đoković, prvi reket sveta, kaže da mu je drago što je u odlučujućim trenucima bio najbolji, te da je to odlučilo meč sa Bornom Ćorićem.

Izvor: PT

Sreda, 28.10.2020.

20:30

Đoković: Taj-brejk je odlučio, baš kao protiv Krajinovića
Photo by Thomas Kronsteiner/Getty Images

"Meč je bio zabavan i zahtevan. Borna je veliki borac, veliki mi je prijatelj i van terena. Dugo se znamo, pričamo isti jezik, treniramo zajedno... Ima sličan stil tenisa kao i ja. Pogotovo s bekhenda je veoma siguran. Servirao je veoma dobro u prvom setu, bilo je teško doći do prilike za brejk. Taj-brejk je odlučio meč, baš kao i juče (protiv Krajinovića)", rekao je Đoković posle meča.

Srpski teniser pobedio je Ćorića u dva seta u osmini finala turnira u Beču.

"Pročitao sam "pasing šot" na 6:5, imao je lagani bekhend, ali sam uspeo da odigram forhend i takve stvari se dešavaju. Drago mi je što sam ostao fokusiran i što sam odigrao najbolje u najvažnijim trenucima."

Đoković će u četvrtfinalu Beča igrati protiv Hurkača ili Sonega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: