Junajted rešava odbranu, iz Nemačke stiže nova zvezda

Mančester Junajted konačno je shvatio da mora da pojača odbranu.

Izvor: MS

Sreda, 28.10.2020.

13:37

Junajted rešava odbranu, iz Nemačke stiže nova zvezda
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Britanski mediji prenose da je na meti "crvenih đavola" talentovani štoper Lajpciga Dajo Upamekano.

Slavi klub sa Old Traforda može da dobije Upamekana za 40 miliona evra narednog leta, ali razmatra da već u januaru krene po njega.

Upamekano je oduševio Evropu nastupima u Ligi šampiona prošle sezone i jedan je od traženijih defanzivaca na "Starom kontinentu".

Međutim, nije se najbolje predstavio na Old Trafordu u sredu uveče jer je njegova odbrana primila čak pet golova, a tri im je dao rezervista Markus Rašford.

Upamekano ima 22 godine i ugovor sa Lajpcigom do 2023, ali uz izlaznu klauzulu od samo 40 miliona evra.

Kažemo "samo" pošto je poznato koliko je Mančester junajted trošio novca na odbranu za igrače kao što su Erik Baji, Viktor Lindelef, pa i Hari Megvajer, dva puta skuplji od Upamekana...

A i dalje ima probleme na osetljivom mestu, što govori i broj primljenih golova u Premiejer ligi posle samo pet kola (12).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: