Redži Frimen u Žalgirisu

Izvor: B92, sportnet.hr

Petak, 26.08.2005.

19:08

Default images

30-godišnji bek Redži Frimen, posle višegodišnjeg igranja na prostorima bivše Jugoslavije karijeru nastavlja u Litvaniji. Frimen se dogovorio sa Žalgirisom i potpisao jednogodišnji ugovor.  

Posle odlaska Nigerijca Imeta Udoka iz litvanskog kluba, Frimen će dobiti priliku da zaigra Evroligu, posle 15 poena i 4 skoka u proseku u Goodyear ligi. Ove sezone Žalgiris igra u dosta jakoj grupi, sa Tau-Keramikom, Klimamiom iz Bolonje i Benetonom.

Prošlih godina Frimen je igrao za nekoliko klubova unutar Goodyear lige (Crvena zvezda, Reflex i Cibona), a prošlu sezonu završio je u Vojvodini. Pre toga igrao je za Asvel iz Francuske i u turskoj ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: